vineri, 13 noiembrie 2009

Tacerea lui Dumnezeu


"Sa nu va parasiti dar increderea voastra, pe care o asteapta o mare rasplatire!" (Evrei 10:35)


Pe un perete din celula sa, un intemnitat a scris urmatoarele cuvinte: "Cred ca este soare, chiar daca nu straluceste; cred in dragoste, chiar daca nu am dovada ei; cred in Dumnezeu, chiar daca tace." Ultima afirmatie arata credinta in Dumnezeu si increderea care insufletea pe acel om. Daca, pentru el, Dumnezeu parea ca tace, el Il stia totusi totdeauna viu si activ.
In vremea Esterei, de asemenea, parea ca Dumnezeu tace. Totul parea lasat in mainile oamenilor si chiar a celor mai rai. Un decret imperial osandea la nimicire pe toti iudeii din imparatie; din punct de vedere omenesc, situatia era fara iesire. Dumnezeu pastra tacerea, dar El statea deasupra tuturor imprejurarilor si avea sa aduca izbavirea poporului Sau la timpul hotarat si in modul cel mai neasteptat.
Crestini, sa nu ne pierdem niciodata increderea in Dumnezeu, chiar in ceasurile cele mai grele ale vietii noastre! Dumnezeu nu paraseste pe cei ce-si pun increderea in El! "Caci aveti nevoie de rabdare, ca, dupa ce ati implinit voia lui Dumnezeu, sa puteti capata ce v-a fost fagaduit" (Evrei 10:36). 
 "Domnul sa va indrepte inimile spre...rabdarea lui Hristos!" (2 Tesaloniceni 3:5)

~Samanta Buna~

Niciun comentariu: