vineri, 20 noiembrie 2009

Pacea


Cel pe care Il urmam este Domnul pacii. Atunci cand gasim pace in afara Lui, o putem pierde sau, cel putin, o putem tulbura. Dar pacea care poate fi tulburata nu este o pace adevarata. In cazul unui crestin matur anii vin si trec, imprejurarile vietii se schimba, dar pacea Lui nu se clinteste. Aceasta nu se schimba mai mult decat Se schimba Isus Cristos insusi.
(Georg Steinberger)

5 comentarii:

marius spunea...

Daca in viata ta de crestin nu este liniste si pace sufleteasca atunci este un mare semn de intrebare.Cel ce sta in preajma DOMNULUI niciodata nu se teme si mai ales nu se tulbura.

Anonim spunea...

multumesc, ti+am adaugat si eu banarul
GBU

elena marin-alexe spunea...

Cu siguranta in afara lui Isus nu putem gasi pacea, ci doar un simulacru al ei.
Seara plina de Pace, sa ai drga mea !

realbadpisy spunea...

Pffff...te invit sa citesti postarea mea http://realbadpisy.blogspot.com/2009/11/oarba-ignoranta-ne-insala-deschideti.html poate te mai luminezi!!

Caleb spunea...

pace passion4God ! .. ma bucur de acesta postare ,ooo ,cata nevoie de pace avem in inimile noastre . De multa pace ,pe care numai atunci cand ne odihnim im Hristos ,o putem avea !
Cat despre commentariul tau ,realbadpisy ,imi pare rau ,dar atitudinea ta lasa de dorit , si iti amintesc faptul ca aici ,pe acest blog sau pe oricare altul ,nu este locul unde sa ne exteriorizam rautatea si orgoliile personale !GBU !