sâmbătă, 22 august 2009

Viata condusa de scopuri


Tu nu eşti un accident. Chiar înainte de crearea universului, Dumnezeu te-a avut în minte, şi El te-a planificat pentru scopurile Sale. Aceste scopuri trec cu mult dincolo de cei câţiva ani trăiţi pe acest pământ. Ai fost făcut să trăieşti veşnic!

Deseori cărţile de autoperfecţionare sugerează că pentru a descoperi semnificaţia şi scopul vieţii tale trebuie să priveşti în interiorul tău, dar Rick Warren spune că acesta este un punct de plecare greşit. Trebuie să începi cu Dumnezeu, Creatorul tău, şi cu motivele Sale de-a te crea. Tu ai fost făcut de Dumnezeu şi pentru Dumnezeu şi, atâta timp cât nu înţelegi acest lucru, viaţa ta nu va ava nici un sens.

Această carte te va ajuta să înţelegi de ce ai viaţă şi planul uimitor al lui Dumnezeu pentru tine -- atât pentru prezent cât şi pentru veşnicie. Rick Warren te va călăuzi într-o călătorie spirituală personală de 40 de zile, care îţi va transforma răspunsul tău la cea mai importantă întrebare a vieţii: De ce sunt pe acest pământ? Cunoaşterea scopurilor pentru care te-a creat Dumnezeu îţi va reduce stresul, te va ajuta să-ţi concentrezi energiile, îţi va simplifica deciziile, va da sens vieţii tale şi, lucrul cel mai important, te va pregăti pentru veşnicie.

"Viaţa condusă de scopuri" este un plan pentru trăirea creştină în secolul al 21-lea -- un stil de viaţă bazat pe scopurile eterne ale lui Dumnezeu, nu pe valori culturale. Folosind peste 1.200 de citate şi referinţe biblice, aceasta pune sub semnul întrebării definiţiile convenţionale ale închinării, părtăşiei, ucenicizării, slujirii şi evanghelizării. În tradiţia lui Oswald Chambers, Rick Warren oferă înţelepciune rafinată despre esenţa vieţii.

Aceasta este o carte a speranţei şi provocării pe care o vei citi şi reciti, şi va fi o lucrare clasică, preţuită de generaţiile viitoare.

Pentru mai multe detalii: http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=20273

Un comentariu:

Absalon spunea...

Care ne sint scopurile vietii?Fiecare avem scopuri si teluri pe care vrem sa le atingem.Credinta are si ea scopurile ei:sa modeleze omul sa fie mai bun,sa fie mai plin de dragoste fata de DOMNUL si de aproapele lui si scopul cel mai important este ca fiecare suflet sa il primeasca pe DOMNUL ca singurul sprijin si pacea sufleteasca.Scopurile noastre sa fie intotdeauna placute DOMNULUI nu la oamenii.Intotdeauna scopul vietii voastre sa fie ptr lucrarile DOMNULUI si veti vedea cit de bune si placute sint si mai ales bucuriile si binecuvintarile care vin atunci cind scopul tau este DOMNUL.