- 300 g Piept pui dezosat
- 200 g brocoli
- 2 morcovi
- 1 ceapa rosie
- 200g ciurperci
- 1 legatura patrunjel
- sare
- 2 linguri ulei
- 50 g unt
- 3 oua
- 300 g smantana
- sare, piper
Mod de preparare:
- Morcovii i-am fiert pe jumatate iar brocoli l-am oparit.
- Se taie carnea de pui in bucati si se rumeneste in ulei. se adauga morcovii taiati felii si se calesc ceapa maruntita, ciupercile si broccoli. Se acopera vasul si se lasa 10 minute pe foc pentru a se inabusi ingredientele.
- Se unge un vas termo-rezistent cu unt, se adauga legumele, carnea, patrunjelul si sarea.
- Se amesteca smantana cu ouale, sare si piperul si se toarna compozitia deasupra.
- Se introduce vasul la cuptor cca. 25 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu