- cateva buchetele broccoli
- 1 catel usturoi
- 1/4 ceapa
- 1 felie unt
- 1/2 morcov
- 1 ou
- 1 lingura pesmet
- 3 linguri branzica de casa
Mod de preparare:
- Se desfac in buchetele broccoli, se spala si se pun la fiert.
- Ceapa si usturoiul se curata, spala si se toaca marunt.
- Morcovul se curata,se spala si se da pe razatoare.
- Intr-o tigaie punem untul la topit, adaugam ceapa si usturoiul, apoi morcovul si le inabusim.
- Dupa ce s-a fiert broccoli il trecem printr-un jet de apa rece pt a-si pastra culoarea intensa si il punem la scurs.
- Cand s-au calit legumele adaugam broccoli taiat dupa preferinta. Le mai inabusim toate putin.
- Intr-un castron punem compozitia de legume, branzica de casa, oul batut si pesmetul.
- Amestecam si formam in palme chiftelutele.
- Le-am prajit intr-o tigaie antiaderenta.
- Au iesit 8 bucati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu