Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 ardei
- 6 rosii
- 1 morcov
- foi de dafin
- 450 g mazare
- 1 piept de pui
- sare, vegeta
- patrunjel verde, marar
- ardei iute ( eu am pus 2 lingurite de pasta de ardei iute cu usturoi )
Mod de preparare:
- Speli pieptul de pui, si il tai cubulete.
- Cureti legumele si le speli.
- Toci ceapa marunt, rosiile ( decojite ), morcovul si ardeii ii tai cubulete.
- Incingi uleiul intr-o cratita, rumenesti usor bucatile de carne, dupa care adaugi ceapa, ardeiul, morcovul si calesti cateva minunte.
- Acoperi cu apa, pui foile de dafin si lasi sa fiarba 15 minunte.
- Cand a scazut apa, adaugi rosiile taiate cubulete si lasi sa fiarba 15 minute.
- Adaugi mazarea spalata si scursa, ardeiul iute si lasi sa fiarba.
- Condimentezi cu sare, vegeta dupa gust, patrunjel verde si marar tocat marunt.
3 comentarii:
Foarte buna,imi place mazarea.Pupici!
Ai o prezentare suficient de faina incat tocmai ai mai determinat o persoana sa gateasca mazarea asta. Felicitari!
Multumesc!
Trimiteți un comentariu