- 3 oua
- 200 ml ulei
- 300 g faina (depinde cat de mari sunt ouale)
- 150ml lapte
- 200 g zahar
- esenta de vanilie
- 1 plic de praf de copt
- cirese, piersici, caise
- 2 linguri nuca de cocos
- 2 linguri karob (pudra de roscove)
Mod de preparare:
- Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul in ploaie si se bat ( mixeaza) pana se topeste zaharul.
- Peste galbenusuri se adauga laptele, uleiul cate putin, praful de copt, esenta. Se amesteca usor, cu lingura, albusurile cu amestecul de galbenusuri, se adauga faina.
- Adaugam nuca de cocos si amestecam.
- Compozitia trebuie sa fie destul de groasa ( curga greu )... se toarna in tava 3/4 din compozitie, restul se amesteca cu pudra de roscove si se toarna in tava si cu o furculita amestecam usor sa ii dam un model marmorat, deasupra se pun fructele taiate dupa preferinta si tavalite prin nuca de cocos; se coace la foc mediu cca.30 min.
- Pudram cu zahar pudra vanilat si o taiem cand s-a racorit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu