sâmbătă, 27 iunie 2015

Pandispan marmorat cu fructe

Ingrediente:
  • 3 oua 
  • 200 ml ulei
  • 300 g faina (depinde cat de mari sunt ouale)
  • 150ml lapte
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 plic de praf de copt
  • cirese, piersici, caise
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 2 linguri karob (pudra de roscove)

Mod de preparare:
  • Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul in ploaie si se bat ( mixeaza) pana se topeste zaharul.
  • Peste galbenusuri se adauga laptele, uleiul cate putin, praful de copt, esenta. Se amesteca usor, cu lingura, albusurile cu amestecul de galbenusuri, se adauga faina.
  • Adaugam nuca de cocos si amestecam.
  • Compozitia trebuie sa fie destul de groasa ( curga greu )... se toarna in tava 3/4 din compozitie, restul se amesteca cu pudra de roscove si se toarna in tava si cu o furculita amestecam usor sa ii dam un model marmorat, deasupra se pun fructele taiate dupa preferinta si tavalite prin nuca de cocos; se coace la foc mediu cca.30 min.
  • Pudram cu zahar pudra vanilat si o taiem cand s-a racorit.

Niciun comentariu: