- 3 dovlecei
- 100g cas
- 2 fire de ceapa verde
- 1 felie ardei rosu
- 1 felie ardei galben
- 1 morcov
- marar
- 1 rosie
- 1 felie unt
Mod de preparare:
- Se curata legumele si se spala.
- Se taie marunt ceapa, ardeii, se da pe razatoare morcovul si casul.
- Dovleceii se curata, se scobesc cu ligurita, ca sa grabesc procesul i-am oparit putin.
- Se pune la topit untul in tigaie, adaugam ceapa, ardeii, morcovii si mai tarziu miezul de la dovlecei si lasam sa se caleasca.
- Luam tigaia de pe foc, adaugam casul ras si mararul tocat.
- Umplem dovleceii, decoram cu rosii felii si ii asezam intr-un vas termorezistent cu putina apa in el.
- Se dau la cuptor pana se rumenesc.
- Sa servit cu orez tras in unt.
P.S. Bebe a avut 2 portii (pt 2 zile) restul am servit noi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu