sâmbătă, 27 iunie 2015

Dovlecel umplut cu legume si branza (bebe 1 an)

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 100g cas 
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 felie ardei rosu
  • 1 felie ardei galben
  • 1 morcov
  • marar
  • 1 rosie
  • 1 felie unt
Mod de preparare:
  • Se curata legumele si se spala.
  • Se taie marunt ceapa, ardeii, se da pe razatoare morcovul si casul.
  • Dovleceii se curata, se scobesc cu ligurita, ca sa grabesc procesul i-am oparit putin.
  • Se pune la topit untul in tigaie, adaugam ceapa, ardeii, morcovii si mai tarziu miezul de la dovlecei si lasam sa se caleasca.
  • Luam tigaia de pe foc, adaugam casul ras si mararul tocat.
  • Umplem dovleceii, decoram cu rosii felii si ii asezam intr-un vas termorezistent cu putina apa in el.
  • Se dau la cuptor pana se rumenesc.
  • Sa servit cu orez tras in unt.

P.S. Bebe a avut 2 portii (pt 2 zile) restul am servit noi.

Niciun comentariu: