Ingrediente:
- 150g branza de vaci
 - 4 linguri lapte
 - 1 ou
 - 4 linguri ulei
 - 1/2 plic praf de copt
 - 1 lingurita sare
 - 250g faina + inca 50g pentru intins
 
- 150g salam feliat subtire
 - 100g branza
 - 50g cascaval
 - 50g sos tomat
 
Pentru topping:
- 1 ou
 - seminte de mac
 
- Se amesteca oul, branza de vaci, laptele, uleiul, sarea si apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.
 - Rasturnam totul pe blatul de lucru presarat cu faina si framantam rapid ( practic pana se omogenizeaza toate ingredientele) un aluat elastic.
 - Intindem o foaie si taiem in forma de patrat/dreptunghi, indepartam marginile si le vom folosi mai tarziu. Impartim aluatul in patrate/dreptunghiuri.
 - Ungem cu sos tomat aluatul.
 - Pe fiecare punem o felie subtire de salam , branza rasa si bucatele de cascaval, indoim putin marginile laterale apoi rulam apasand putin pe margini sa nu curga branza.
 - Punem rulourile in tava tapetata cu foaie de copt si le ungem cu ou batut apoi presaram seminte.
 - Coacem la 180g C timp de 20 minute.
 - Procedam la fel si cu aluatul ramas. Niciodata nu reusesc sa intind o foaie rotunda sau patrata...mai trebuie exercitiu :D
 


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu