luni, 26 ianuarie 2015

Cartofi, dovlecei gratinati cu branza si marar


Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 4 dovlecei
  • 200 g branza
  • 100g cascaval
  • 1 legatura marar
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 bucata dintr-un praz
  • ulei
  • 1 ceasca apa
Mod de preparare:




  • Legumele se spala, se curata si se taie cubulete.
  • Intr-un vas termorezistent punem putin ulei apoi asezam legumele si adaugam ceasca de apa (legumele vor lasa si ele apa). 
  • Dam la cuptor vasul acoperit pentru 30 min la foc potrivit. Scoatem vasul amestecam legumele si bagam iar la cuptor pentru 30 min.
  • Scurgem sucul lasat de legume si bagam vasul descoperit la cuptor pentru 10 min.
  • Separat radem branza, cascavalul si tocam mararul.
  • Scoatem vasul din cuptor adaugam compozitia de branza si marar (oprim putin cascaval pt final), amestecam toata compozitia incet, adaugam cascavalul ramas si bagam 15 min la cuptor.

Niciun comentariu: