luni, 6 august 2012

Mazare cu piept de pui

Ingrediente:
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 6 rosii 
  • 1 morcov
  • foi de dafin
  • 450 g mazare
  • 1 piept de pui
  • sare, vegeta
  • patrunjel verde, marar
  • ardei iute ( eu am pus 2 lingurite de pasta de ardei iute cu usturoi )

Mod de preparare:
  • Speli pieptul de pui, si il tai cubulete.
  • Cureti legumele si le speli.
  • Toci ceapa marunt, rosiile ( decojite ), morcovul si ardeii ii tai cubulete.
  • Incingi uleiul intr-o cratita, rumenesti usor bucatile de carne, dupa care adaugi ceapa, ardeiul, morcovul si calesti cateva minunte.
  • Acoperi cu apa, pui foile de dafin si lasi sa fiarba 15 minunte.
  • Cand a scazut apa, adaugi rosiile taiate cubulete si lasi sa fiarba 15 minute.
  • Adaugi mazarea spalata si scursa, ardeiul iute si lasi sa fiarba.
  • Condimentezi cu sare, vegeta dupa gust, patrunjel verde si marar tocat marunt.



3 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Foarte buna,imi place mazarea.Pupici!

Bogdan Voda spunea...

Ai o prezentare suficient de faina incat tocmai ai mai determinat o persoana sa gateasca mazarea asta. Felicitari!

Octavia spunea...

Multumesc!