marți, 24 iulie 2012

Ghiveci de legume cu orez

 Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu sau galben ( prefer cel galben ca ii da alta aroma )
  • 2-3 rosii pasate ( 1 conserva de rosii taiate cubulete )
  • 5 linguri de ulei
  • 1/2 cana orez
  • sare, oregano, busuioc, foi de dafin
Mod de preparare:
  • Se toaca marunt ceapa si ardeiul. Se pun la calit in ulei.
  • Cand s-au calit bine legumele, adaugam rosiile si lasam sa fiarba, condimentam cu sare, busuioc, oregano, foi de dafin.
  • Gustati sosul in timp ce fierbe si daca vi se pare putin acid adaugati 1 lingurita de zahar.
  • Orezul se fierbe in multa apa cu 1 lingurita sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge de apa si se pune peste ghiveci. Se amesteca si se mai condimenteaza daca este nevoie.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Amazing article. I desire you up-to-date your blog significantly more often, I just cannot seem to be to acquire adequate of your blog. I preserved your blog in my bookmarks. Would it be feasible to do a guest post sometime?…

Anonim spunea...

I've read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.