miercuri, 18 iulie 2012

Ciorba de fasole verde

Ingrediente:
  • 500 g fasole verde (fiarta)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • sare, vegeta
  • bors / bulion

Mod de preparare:
  • Se taie marunt: ceapa, morcovul, ardeiul si se pun la calit in putin ulei apoi adaugi apa calduta peste si lasam la fiert.
  • Fasolea se opareste putin apoi se lasa la scurs. Rosiile se taie cubulete.
  • Cand s-au fiert legumele, adaugam fasolea impreuna cu rosiile si mai lasam la fiert.
  • Cand ciorba e gata ii dam gust cu sare, vegeta, bors, suc de rosii apoi patrunjelul verde tocat marunt.
  • Este foarte buna cu smantana. ( nu am avut atunci :D )


 Indicatii:

  • Cred ca e super buna daca adaugati si leustean verde si putin usturoi. Data viitoare o sa incerc si eu.

Niciun comentariu: