sâmbătă, 7 aprilie 2012

Dovlecei pane


Ingrediente:
  • 2 dovlecei
  • sare, piper, vegeta
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 100 g faina

Mod de preparare:
  • Se curata dovleceii, se spala si se taie rondele. Se presara peste ei sare, piper si vegeta apoi se pun la frigider cca. 1 h.
  • Se bat cu telul ouale impreuna cu laptele.
  • Rondelele de dovlecel se trec prin faina apoi prin ou si se pun in tigaie cand uleiul este incins.
  • Cand s-au prajit se scot pe hartie de bucatarie ca sa absoarba uleiul.




2 comentarii:

dannutsa spunea...

yammy yammy:)..ce bine arata!!!dovlecelul e si preferatul nostru, mai ales in perioada asta!!:*

Octavia spunea...

Vai Dana...ma simt oarecum prost fata de tine...ca ai burtica si eu pun mancare pe aici :D