sâmbătă, 21 aprilie 2012

Drob din pate si ciuperci ( Drob fals )


Ingrediente:

  • 1 cutie mare pate 
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 oua crude
  • 2 oua fierte 
  • 1 gogosar murat
  • 1 ceapa + 5 fire de ceapa verde ( 1 legatura )
  • 3 linguri de orez 
  • 1 legatura de marar 
  • 1 legatura de patrunjel
  • 5 linguri ulei 
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

  • Se fierbe orezul si se strecoara.
  • Mararul si patrunjelul se taie marunt.
  • Ciupercile si gogosarul se taie si ele marunt si se lasa la scurs.
  • Ouale fierte se taie marunt.
  • Cepele se calesc putin in ulei apoi se ia de pe foc. Se adauga in tigaie apoi restul de ingrediente: pateul, ciupercile, ouale fierte si crude, gogosarul, verdeata, orezul, sare si piper dupa gust
  • Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o tava de cozonac, se pune compozitia in tava.
  • Se coace la foc potrivit 1h sau 1h 30 min, pana cand face o crusta aurie.



  •  dupa ce l-am scos din cuptor

  • Se serveste rece, taiat felii.

~ Reteta preluata de pe:  Edith's Kitchen ~

Niciun comentariu: