joi, 8 iulie 2010

Re-Naştere

Am pierdut o jucărie din copilărie…dar am păstrat amintirea persoanei care mi-a dat acel cadou cu dragoste necondiţionată.

Am pierdut privilegiile şi fanteziile copilăriei…dar am câştigat oportunitatea de a creşte şi de a trăi liber.

Am pierdut multe persoane pe care le-am iubit şi încă le iubesc…dar am câştigat afecţiunea şi aptitudinea de a lua exemplu din viaţa lor.

Am pierdut momente din viaţă pentru că am plâns în loc să zâmbesc…dar am descoperit că dacă semeni dragoste culegi dragoste.

Am pierdut în viaţă multe lucruri de mai multe ori. Dar, prin aceste “pierderi”, astăzi am înţeles valoare “câştigului” … pentru că totdeauna este posibil să te baţi pentru ceea ce iubeşti şi pentru că totdeauna este timp să o iei de la început.

Momentele vieţii în care v-aţi simţit obosiţi nu sunt importante. Ceea ce contează este că totdeauna se poate şi trebuie să o iei de la început. Re-Naşterea oferă o nouă oportunitate: aceea de a vă reînnoi speranţa în viaţă şi, cel mai important, de a crede în voi înşivă.
Aţi suferit mult din când în când ? … aţi făcut-o ca să învăţaţi.

Aţi plâns mult ? … aţi făcut-o ca să vă spălaţi sufletul.

Aveţi multe resentimente ? ... este o lecţie despre iertare.

Uneori vă simţiţi singuri ? ... este aşa pentru că v-aţi încuiat uşa.

Sunt momente când vă gândiţi că totul este pierdut ? ... Este începutul ameliorării situaţiei.

Vă simţiţi izolaţi ? Priviţi în jurul vostru şi veţi vedea oameni care aşteptă să le zâmbiţi pentru a se apropia de voi.

Re-Naştere. Astăzi este o zi excelentă pentru a începe un nou proiect de viaţă. Unde vreţi să mergeţi ? Priviţi mai sus, visaţi mai sus. Doriţi ce este mai bun; viaţa ne aduce ceea ce dorim. Dacă ne gândim la puţin, puţin vom avea. Dacă ne gândim cu tărie la ceva mai bun şi acţionăm în acest sens, ce este mai bun va veni în viaţa noastră.

Astăzi este marea zi a curăţeniei mentale. Daţi deoparte tot ceea ce vă leagă de trecut, tot ceea ce vă face rău. Aruncaţi totul la gunoi, curăţaţi-vă inima, pregătiţi-o pentru o nouă viaţă, o nouă iubire, pentru că noi suntem fiinţe pasionale. Suntem capabili să iubim de mai multe ori pentru că noi suntem manifestarea iubirii.

Viaţa vă cheamă, vă invită la o nouă aventură, la o nouă călătorie, la o nouă provocare. În această zi, promiteţi-vă că veţi face tot ce este posibil pentru a vă atinge obiectivele; aveţi încredere în viaţă, aveţi încredere în voi înşivă. 

~ mail ~

3 comentarii:

Loredana spunea...

foarte frumos si ziditor de suflet!
iti doresc sa nu ai parte de pierderi ci doar de castiguri!

marius spunea...

Viata intotdeauna are surprizele ei,placute sau neplacute.Ce nu iti poate oferi viata este pocainta.Ea se capata daca o ceri.
Re-nasterea o poti avea numai pe calea spirituala.
Nu cauta sa o cumperi ca nu ai cu ce.

elena marin-alexe spunea...

Viata are etapele ei si trecem prin ele ca vrem sau nu.Important este sa gasim valoarea ei.
Frumos si interesant articolul tau draga mea Octavia.Iti trimit sincere urari de bine si imbratisari cu iubire din IUBIRE!