vineri, 23 iulie 2010

The last Song 2010



Veronica Miller este o adolescenta rebelă încă din ziua în care părinții ei au divorțat cu 3 ani în urmă. Deși este un adevărat talent în artele pianului, Veronica, și care a fost pregătită de tatăl său, Steven Miller, nu mai vrea să mai audă de acest instrument și nici nu a mai ținut legătura cu acesta.
Acum Steven are șansa să reia această legătură ruptă când fost soție , Kim, o trimite pe tânăra rebelă și pe fratele mai mic, Jonah, să petreacă vara împreună cu el într-un mic orășel din sudul Statelor Unite. La sosire Ronnie nu acceptă pe nimeni în jurul ei, chiar și față de cel mai popular băiat, Will Blakelee, până când aceasta se îndragostește de el. În timp ce povestea de dragoste devine din ce în ce mai serioasă, crește și legătura dintre tânăra adolescentă și tatăl ei. Într-o zi Steven leșină și este dus la spital unde este diagnosticat cu cancer, iar Veronica se hotărește să pătreacă mai mult timp cu tatăl său, fiind conștientă că o să îl piardă în curând. Cum se va termina povestea de dragoste și dacă cei 3 ani pierduți de tată și fică vor fi recuperați, puteți afla numai urmărind filmul The Last Song.


Il puteti viziona online aici: The last song

 


2 comentarii:

ainaw spunea...

Buna! Va trimit acest mesaj în speranta unei colaborari de schimb de linkuri. Daca sunteti de acord, trimiteti-mi un email cu titlul si adresa siteului dvs. pe adresa ainaw@yahoo.com . Siteurile mele sunt:

Titlu : Jocuri Noi
Adresa : http://www.ejocuri-noi.ro

Titlu : Sfaturi fete
Adresa : http://www.girlsgocrazy.info

Multumesc! :d

elena marin-alexe spunea...

Nu pot sa ascult caci e furtuna afara si Zappul meu incarca greu, adica nu.O sa revin..dar tin sa te imbratisez cu iubire din Iubire!