luni, 5 iulie 2010

Gânduri



Uneori e mai uşor să nu crezi în nimic altceva decât în tine. În curajul şi determinarea ta, care pot muta munţii, în faptul că acolo undeva există acel ceva care îţi vine perfect, ca o mănuşă. Trebuie să crezi că fiecare avem pe acest pământ un scop mai mult sau mai puţin măreţ, dar cu siguranţa nu mai puţin important. Însă trebuie şi să fii conştient, că pentru a atinge acest scop e nevoie sa depui efort, să înveţi să dai din aripi , precum şi să treci uneori neobservat. Trebuie să-ţi cunoşti limitele şi să te autodepăşeşti, pentru că lupta pe care o ducem e rareori cu alţii şi cel mai des cu noi înşine.

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Intr-adevar lupta cu mine insami este cea mai grea si nu o data am observat asta. Te pup Ocravia! Pace si bucurie sa ai din belsug!

marius spunea...

De multe ori,noi oamenii,vedem mai bine defectele altora si pe ale noastre ne luptam sa le ascundem cit mai bine.Noi oamenii de un lucru nu sintem constienti,in multe cazuri: viata este foarte foarte foarte scurta si nu vom lua nimic cu noi.Azi esti,miine nu.Ce duci cu tine este numai fapta si credinta,caci vei merge la judecata lui Dumnezeu.
Sa cautam IMPARATIA LUI DUMNEZEU ca este mai de folos decit cele pamintesti.Nu zic ca sa nu ne facem putin confort,ci sa nu umblam sa avem multe,ca te vor duce catre lacomie,zgircenie si mindrie.