vineri, 12 martie 2010

Astept o noua zi...

In luna decembrie, a fost invitata la Tvr Timisoara la o emisiune unde isi prezenta noile proiecte, pe atunci purta numele de Sarah Lavinn, si a interpretat o colinda pe care prezentatoarea dansa...La emisiune avea aceeasi tinuta ca in acest clip, deci nu e asa de recent pe cum credeam eu. Cu stupoare am descoperit in decembrie ca pe Youtube nu se mai gasea nici un material cu solista...dar azi am gasit...
Eu am "crescut" cu piesele interpretate de Simina, dar acum mi-am cam schimbat parerea si nu mai stiu ce sa cred despre ea... stiu doar ca imi plac piesele ei...

7 comentarii:

marius spunea...

Fiecare in viata are urcusuri si coborisuri.In viata de credinta ,este tot asa.Ce conteaza este cum te ridici,cum o faci,cum te comporti.
Credinta omului intotdeauna se vede atunci cind vin ,,valuri si incercari" ,nu cind ii liniste.Nu faima te face mai credincios.
Nu trebuie sa ne miram de cei care renunta la credinta,sa ne miram de cei care ramin in picioare.

Geanina Lisandru spunea...

Este prima dată când o ascult, nu are voce rea, e curată...

O melodie ce linişteşte sufletul...

Mulţumiri.

O seară divină!

elena marin-alexe spunea...

Draga mea noi vedem lucrurile de la suprafata si uneori aceste a ne zidesc, alteori ne zguduie....dar este un ochi care patrunde in cele mai adanci locuri ale fiintei umane.El sa judece, iar noi sa ascultam vocea frumoasa[ pe bune] a solistei.
Sincere salutari cu fulgi de nea din Vrancea! Cu dragoste prin ISUS!

kis spunea...

avem si noi ,,VIP,,-urile noastre!
pacat ca unii cantareti talentati care au prea multa priza la public cand nu vegheaza este cineva care-i ,,curenteaza.

cella spunea...

Aseara, am comparat cum arata in aici si cum arata in altele mai vechi. Eu am intalnit-o acum vreo doi ani, era blonda si atunci.
Imi vine usor sa judec ... si as zice multe ... dar habar nu am ce e in sufletul ei, habar nu am ce si cum de s-a schimbat asa.
Si, pentru ca mi-am luat-o in freza fiind judecata aiurea de altii ... prefer sa tac.
E o voce pe care o admir ... indiferent de culoarea parului si make-up.

Napocel spunea...

Foarte faină voce

Anonim spunea...

Dragii mei imi pare rau ca Simina a ajuns asa nu degeaba se zice ca omul ce are in inima lui se vede inafara...pacat ca are o voca asa de frumoasa dar speram ca bunul DUMNEZEU sa-i deschida ochii si sa se vada cit de penibila e ...PACE si o zii binecuvintata