duminică, 14 martie 2010

Consultatie

Am fost la clinica Domnului pentru un control de rutina si am constatat ca sunt bolnav:
Cand Domnul mi-a masurat tensiunea, am remarcat ca tandretea mea era foarte scazuta.
Cand mi-a verificat temperatura, termometrul indica 40 de grade de anxietate.
Am facut si o electrocardiograma, iar diagnosticul a fost acela ca am nevoie de cateva transfuzii de iubire, deoarece arterele mele erau astupate de solitudine si amaraciune. Ele nu mai puteau iriga inima mea goala. Am fost la ortoped deoarece nu mai puteam sa merg alaturi de fratele meu. Nu puteam sa ii acord o imbratisare fraterna, pentru ca imi facusem o fractura cand m-am impiedicat de gelozie. Domnul mi-a mai descoperit o miopie datorita faptului ca nu puteam sa vad dincolo de aspectele negative ale aproapelui meu.
Cand i-am spus Domnului ca urechile mele au asurzit, El a constatat ca am neglijat sa ascult zilnic vocea sa. In marea sa milostivire, Domnul mi-a oferit o consultatie gratuita.
Astfel eu ma angajez, parasind aceasta clinica, sa nu iau decat remediile naturale pe care Domnul mi le-a prescris in acest moment de adevar cu mine: Cand ma ridic din pat sa beau un pahar de recunostinta; Inainte de a merge la munca sa iau o lingura de pace. La fiecare ora sa aplic o compresa de rabdare si sa inghit un vas de umilinta. Spre casa sa imi fac o injectie cu o buna doza de iubire. Si, inainte de a merge la culcare, sa iau doua capsule de constiinta impacata.
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti! Insanatosire grabnica!

~autor necunoscut~

3 comentarii:

marius spunea...

Orice crestin ,are nevoie de tratamentul DOMNULUI.Daca nu cauti sa iei in fiecare zi,medicamentul(rugaciunea) prescrisa si nu accepti consultatia,atunci trebuie de urgenta o internare la Spitalul de Urgenta(pocainta).Numai prin tratament,vom avea o mai mare pocainta.

Cata spunea...

Sa ne ajute Domnul sa fim asa, caci fara El nu putem face nimic!

Anonim spunea...

Buna Octavia, felicitari pt acest blog, f frumos si cu bun gust , cu articole interesante . Blogul meu este reteterapide.com te astept in vizita