marți, 29 decembrie 2009

Invata-ma sa fac voia Ta




Imagineaza-te in locul lui David. Şi apoi, intoarce-ti privirea din nou asupra versetului si concentreaza-te. Dumnezeu are ceva să ne înveţe.

Versetul de baza: " Invata-ma sa fac voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul meu. Duhul Tau cel bun sa ma calauzeasca pe calea cea dreapta!"


Psalmul 143 este un strigăt de ajutor. David este disperat ca Dumnezeu să-l salveze. Şi în mijlocul tuturor strigătelor sale de ajutor, David ii cere lui Dumnezeu: "Invata-ma sa fac voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul meu." David ştie ca Dumnezeu este în control, iar cel mai bun mod de a învăţa voia Lui este să treacă prin incercari.

Esti gata sa-L lasi pe Dumnezeu sa utilizeze orice împrejurare din viaţa ta ca să te înveţe să faci voia Lui? Astăzi alege sa vezi dificultăţile ca oportunităţi de a învăţa cum să te supuni voii lui Dumnezeu.

Mai citeste si Iacov 1:2-4. Lista tuturor lucrurile pe care Dumnezeu vrea să le facă pentru tine, atunci când suferi:  "Fratii mei, sa priviti ca o mare bucurie cand treceti prin felurite incercari, ca unii care stiti ca incercarea credintei voastre lucreaza rabdare. Dar rabdarea trebuie sa-si faca desavarsit lucrarea, ca sa fiti desavarsiti, intregi si sa nu duceti lipsa de nimic."

~Passion4God~

Un comentariu:

Geanina Codita spunea...

Da, Dumnezeu are ce să ne înveţe, asta face de fapt mereu...

Zi faină!