luni, 26 octombrie 2009

Strada Plangerii sau aleea Multumirii?


"Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos." (Efeseni 5:20)


Cateva femei stateau de vorba. Una se plangea de greutatile ei. Ea spunea despre multele sale incercari in viata. Isi dorea ca s-o ia Dumnezeu de pe pamant si astfel sa scape de toate greutatile. O alta femeie a raspuns: "Prietena noastra locuieste inca pe strada Plangerii. Acolo am locuit si eu candva. Atunci eu nu eram sanatoasa, aerul era rau, casa era cu umezeala si nici o pasare nu ne inviora pe strada aceea. Mereu eram nemultumita. Dar am gasit o locuinta libera pe aleea Multumirii. Numaidecat m-am mutat acolo. De atunci, impreuna cu intreaga familie, ma bucur de sanatate. Aerul este curat si casa este foarte buna. Soarele incalzeste camerele noastre si pasarile canta continuu. Desigur, ma bucur sa ajung intr-o zi in cer, dar eu ii savurez bucuriile de aici, in fiecare zi."

Cata deosebire intre aceste doua femei. Amandoua erau crestine, dar numai una ducea o adevarata viata crestineasca, o viata plina de biruinta cu Domnul Isus Hristos. Cu siguranta, si noi locuim deseori pe strada Plangerii. Pe aceasta strada, totul este gresit: oamenii, serviciul, imprejurarile. Cel mai bun lucru ar fi sa ne mutam de pe strada Plangerii pe aleea Multumirii.

~Samanta Buna~

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ca mergem tarand in suflet durerile nespuse pe strada plangerii, sau zburdam pe aleea multumirii, important este sa ramanem in EL.
O saptamana pe aleea multumirii iti doresc!

samaria_37 spunea...

A multumi este o recunostinta pe care o ai fata de DOMNUL.
Pe calea DOMNULUI intotdeauna este si valea plingerii dar avem un ,,prieten adevarat" care ne ajuta sa trecem biruitori prin ea.
Multumiti DOMNULUI in orice vreme caci intr-o zi EL ne va rasplati.