vineri, 4 septembrie 2009

Rugându-ne unii pentru altii


Un aspect important al vietii noastre crestine este rugăciunea noastră pentru altii. Biblia spune că "De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentruca traieste pururea ca sa mijloceasca pentru ei". (Evrei 7:25) şi, ca Hristos este format în noi, şi in noi se va dezvolta mai mult şi mai mult pentru a mijloci pentru cei din jurul nostru.

Rugăciunea este importanta pentru Dumnezeu.

Iacov 5:16 "Marturisiti-va unii altora pacatele, si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. "

1 Ioan 5:16 "Daca vede cineva pe fratele sau savarsind un pacat care nu duce la moarte, sa se roage; si Dumnezeu ii va da viata, pentru ceice n'au savarsit un pacat care duce la moarte. Este un pacat care duce la moarte; nu-i zic sa se roage pentru pacatul acela. "

Există numeroase exemple care pot fi găsite în Biblie, putem găsi, de asemenea, o rugaciune ce o face Daniel pentru fraţii lui, naţiunea lui Israel (Daniel 9). Acest lucru vă oferă o referinţă buna pentru rugăciunea facuta pentru alţii, care vine din inimă.

Ce linistitor e cand stii ca cineva te poarta in rugaciune...nu uita sa faci si tu la fel!

Dumnezeu să te binecuvânteze!

2 comentarii:

Miriam spunea...

Rugăciunea pentru alţii e măsura iubirii noastre pentru ei...Zilele astea m-am simţit atât de iubită şi în acest fel...Am simţit că cineva s-a rugat pentru mine cu toată credinţa şi iubirea...
E minunat!

Absalon spunea...

Rugaciunea ptr aproapele tau este ceva care se explica cam asa: DRAGOSTEA DOMNULUI ESTE IN TINE.
Ca fie o rugaciune adevarata trebuie sa se vada in viata celui care te-ai rugat.