joi, 20 noiembrie 2014

Cordon bleu


Ingrediente:

  • piept pui (caserola muschiulet de pui bucati pt snitele erau 15 buc)
  • 15 felii cascaval 
  • 15 felii sunca 
  • sare, piper
  • pesmet
  • ulei
  • 3 oua
Mod de prepare:
  • TRUC 1: Asezi pe tocator folie strech apoi carnea de pui si deasupra iar folie, le bati ca pentru snitele, nu se va mai lipi carnea de tocator, fiind de pui e mai frageda.
  • Condimentezi carnea cu sare si piper.
  • Asezi peste carnea de pui o felie de sunca, una de cascaval, rulezi si pui o scobitoare sa nu se desfaca. (sa nu uitati de ea cand mancati :D )
  • TRUC 2: Se bat albusele spuma apoi adaugam galbenusurile.
  • Pe o farfurie punem pesmet.
  • Se dau prin pesmet, ou si iar pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
  • Se servesc calde langa ce garnitura preferati.



Reteta pregatita cu sora mea draga :x  garnitura si notitele au fost ale mele :D :D

Niciun comentariu: