marți, 25 octombrie 2011

Tocanita de cartofi cu costita afumata


Ingrediente:


1 kg cartofi ( aprox. ) 
1 ceapa
1 morcov ( ras )
1 ardei gras
costita afumata sau carnati afumati
2 catei de usturoi
foi de dafin, sare, piper, patrunjel verde
bulion
1 lingura de faina

Mod de preparare:

In putin ulei calesti morcovul...
adaugi ceapa taiata marunt...
adaugi ardeiul gras tocat marunt...
cand s-au calit putin legumele adaugi afumatura...
apoi cartofii...
adaugi apa calduta cat sa se acopere...pui foile de dafin...
separat intr-un bol amesteci o lingura de faina cu bulion 
si adaugi continutul rezultat peste tocanita...
adaugi sare, piper, vegeta, patrunjelul verde, apoi usturoiul taiat marunt.

Un comentariu:

M. Raquel spunea...

Octavia, ¡qué lindo se ve este guiso! Imagino su aroma. Voy a intentar hacerlo. Hace un tiempo soy Seguidora de tu blog. Tengo un blog de artesanías hace 4 meses. Hace unos días inicié también un blog de cocina, se llama algodecocina.blogspot.com
por si te interesa. Otro día vuelvo a visitarte Dios te bendiga. Un abrazo, Celeste.