vineri, 5 martie 2010

O noua zi

In fiecare dimineata viata reincepe...totdeauna in miscare...ea renaste...creste, se transforma...si se pune in valoare.
In fiecare dimineata...viata reinfloreste...isi intinde bratele catre cer...
In fiecare dimineata...viata...isi cauta egalul...se regaseste...se daruieste...apare...sub multiple forme. In mii de aparitii...diferite si minunate...se reinventeaza mereu din miracolul etern...al renasterii unei noi zile...

Dumnezeu nu da decat trei raspunsuri la rugaciuni:
1. "DA"
2. "INCA NU"
3. "AM CEVA MAI BUN PENTRU TINE".

Poate treci printr-o perioada dificila, dar Dumnezeu te binecuvanteaza intr-un mod de care inca nu iti dai seama.
Sa continuam sa ne rugam unii pentru altii...

Iata o rugaciune:

Doamne, te rog sa-mi binecuvintezi prietenii, familia si toti cunoscutii mei. Da-le un semn al dragostei si maretiei Tale.
Tata ceresc, in dimineata asta patul era cald si nu voiam nici sa ma trezesc, nici sa ma dau jos din el. As fi vrut sa raman acolo si sa nu-mi pese de nimic. Dar m-am gandit ca nu ar fi corect...atata timp cat milioane de persoane ar dori sa fie in locul meu. Acesti oameni nu au de mancare si nici cu ce sa se imbrace.
In dimineata asta, Doamne, iti multumesc pentru noapte buna si patura care mi-a tinut de cald...pentru hrana, pentru o noua zi de munca si, mai ales pentru o noua zi de viata!

Pentru ce ai vrea sa-I multumesti lui Dumnezeu in aceasta noua zi?

2 comentarii:

IonicăG spunea...

Eu as vrea sa Ii multumesc pentru toate lucrurile pe care le primesc din Mana Lui, TOATE, in fiecare zi daca NU S-ar ingriji de mine si nu ar face ca toate lucrurile bune sa mearga asa de bine eu nu as putea realiza tot ceea ce imi propun. Eu vreau ca toti sa ne dam seama de IMPORTANTA pe care Dumnezeu o are in viata noastra. Trebuie sa fie pe primul loc !!!!

Anca spunea...

ffff minunat ,,
Hi ,te asteapta niste premi la mine pe blog de 8 Martie daca iti face palcere sa-l ridici .....