miercuri, 1 aprilie 2015

Ravioli cu nutella

Ingrediente:

  • 500g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 180g unt/margarina rama
  • 180g zahar
  • 1 varf de sare
  • nutela pt umplutura
  • zahar pudra 
Mod de preparare:


  • Faina se cerne intr-un castron mare, se adauga praful de copt.
  • Intr-un bol se amesteca untul cu zaharul,vanilile, ouale.
  • Se toarna peste faina si se framanta.
  • Se portioneaza coca in 2 bile.
  • Se intinde pe masa de lucru cu ajutorul unui sucitor.
  • Cu forma pt ravioli se decupeaza cercuri groase cca. jumatate centimetru.
  • Se pun in forma intoarsa de ravioli (cea zimtata) se pune umplutura si se inchid. 
  • Se dezlipesc usor si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se dau la cuptor la foc potrivit (pe gaz) 20 minute.
  • Mi-au iesit 33 bucati.

Niciun comentariu: