luni, 20 aprilie 2015

Pastrav cu legume la cuptor ( bebe 8 luni )


Ingrediente:

  • 1 bucata pastrav proaspat
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 felii ardei
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • jumatate ceasca apa
  • 2 felii lamaie
  • 1 cub unt
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
  • Spalam bine pestele, il curatam de solzi si interior, inclusiv sina spinarii, sa nu aiba nici un os.
  • Pielita o lasam si o indepartam cand il serviti,
  • Legumele se spala, curata, spala si se taie dupa preferinta.
  • Punem in interiorul pestelui putin unt si felie de lamaie. Il asezam intr-un vas termorezistent, punem legumele, stropil cu ulei si turnam apa.
  • Se da la cuptor cca.30 min.

Niciun comentariu: