marți, 16 octombrie 2012

October Baby (2011)

Hannah e în primul an de facultate și trăiește o perioadă de neîncredere, teamă și timiditate specifică bobocilor. În prima reprezentație teatrală în care Hannah joacă la facultate, ea leșină, iar seria de teste medicale pe care le face pentru a afla ce problemă de sănătate, duc la descoperirea unui vechi secret. Părinții ei nu sunt adevărații ei părinți, ci a fost adoptată, după ce mama ei naturală nu a reușit să o avorteze.

Confuză și furioasă, Hannah se bazează pe sprijinul celui mai vechi prieten pe care-l are, Jason. Acesta are un spirit aventuros și o convinge pe Hannah să i se alăture lui și unui grup de amici într-o călătorie pe timpul vacanței de primăvară. Călătoria o va ajuta pe Hannah să-și descopere trecutul ascuns și să găsească forță pentru viitorul despre care știe la fel de puține lucruri. Călătoria o va învîța pe tânără că fiecare viață e frumoasă, indiferent cum a început.

Il puteti viziona online subtitrat aici: ZetFilmeOnline .com

2 comentarii:

Anonim spunea...

I like this blog its a master peace ! .

Anonim spunea...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.