sâmbătă, 24 decembrie 2011

Salata beof de Craciun

Ingrediente:

  •  500 g piept de pui
  • 150 g parizel de porc
  • 3 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 5-6 morcovi
  • 1/2 telina
  • 5-6 castraveti murati
  • 200 g mazare 
  • 1 lingura de vegeta
  • sare, piper, telina uscata dupa gust
  • maioneza
Mod de preparare:
  • Curatam legumele si le punem la fiert impreuna cu pieptul de pui.
  • Dupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca apoi de taiem marunt.
  • Castravetii murati dupa ce ii taiati ii puneti la scurs ca lasa zeama.
  • Le punem toate intr-un vas mai mare si le amestecam, apoi adaugam maioneza, si ii dam gust cu sare, piper, vegeta, telina uscata.
  • La final punem salata in vasele in care vrem sa o servim, apoi intindem deasupra un strat subtire de maioneza si ornam cu castravete, masline, gogosar sau orice altceva dorim, dupa gustul si placul fiecaruia.




2 comentarii:

M. Raquel spunea...

Hola Octavia. ¡Qué creativa! Muy linda la decoración del alimento. Hace ya un tiempo que soy tu seguidora, ahora tengo 3 blogs y no tengo tiempo para nada. Pero se que voy a solucionar ese problema para visitarte más. ¡Dios te bendiga mucho! Un abrazo.

M. Raquel spunea...

Hola Octavia. ¡Qué creativa!!! Es una forma linda de servir el alimento. Muy buena idea. Un abrazo.