marți, 8 noiembrie 2011

Folosit sau iubit ?


"În timp ce un om isi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatra ascuţită si a inceput sa zgârie aripa maşinii. Mânios, barbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama ca avea în mână o cheie. La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatal...  copilul a intrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor creşte degetele la loc?”. Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte... stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: 
„TATI, TE IUBESC”.


Mânia si Dragostea  nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.


Dar problema lumii de astazi este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite... in timpul acestui an, sa fim atenti si sa ne amintim: 


Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti.


~ mail ~

4 comentarii:

elena stanescu spunea...

impresionanat, fie ca e reala sau nu istoria, dar se intampla des sa facem astfel de lucruri ;

elena marin-alexe spunea...

Mania ne aduce doar deservicii! Daca am intelege asta....
Interesanta povestirea.Multumesc Octavia! Fii binecuvantata draga mea!

Luc spunea...

emotionant...da, acesta este sablonul comportamentului nostru foarte adesea, chiar daca nu ajungem la astfel de consecinte...

Masaj erotic Pitesti spunea...

F socanta povestea si trista.