luni, 19 septembrie 2011

Teofil Palincas la X Factor

Teofil o urmeaza indeaproape pe sora sa, Simina... s-a saturat de statutul de interpret crestin...nu mai cauta slava lui Dumnezeu ci a lumii...

4 comentarii:

marius spunea...

Cine crede ca pe calea credintei este usor se inseala amarnic.Nu familia,Nu ca te rogi frumos,Nu ca arati frumos si ai voce cind cinti te face sa fi un crestin.
Daca vrei sa fii un crestin in primul rind trebuie sa renunti la eul personal.
Am vazut de cind la credinta ,care m-a si dezamagit mult,ca de multe ori oamenii uita se se uita la partea sufleteasca si spirituala ,ci se uita mai degraba la cum arati si cine esti.
DOMNUL niciodata nu se uita la asa ceva.
MINTUIREA II DATA DE DOMNUL NU DE OAMENII SI CINE NU SINT VREDNICI SINT DATI DEOPARTE.
O sa vina vremea,cind multi vor plinge ptr ca l-au dat deoparte pe EL si au acceptat faima trecatore paminteasca.

Anonim spunea...

Domnul sa-l lumineze si sa-i ia voalul de pe ochi. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ne lase in voia minti noastre.

Doamne ai mila
Maria

Anonim spunea...

octavia, iti multumim pt publicare. si iti multumesc stiind ca te rogi pt familia noastra. nu vreau sa incep cu verzi si uscate precum multora le place, insa pt orice nelamurire legata de viata spirituala si cotidiana a lui teofil,atat cat timpul imi permite, ma gasiti pe adresaa de e-mail: roxette_milenium@yahoo.com
multa pace!
ligia palincas

Rascumparati Vremea spunea...

Ligia,

trebuie sa intelegi ca pt mine a fost o dezamagire sa vad cu Simina si Teofil isi schimba orientarea...am crescut cu piesele lor...erau un exemplu. Sper sa nu va suparati dar preferam lauda si inchinarea decat ce canta acum.