duminică, 13 iunie 2010

Radacina amaraciunii (II)

Radacina amaraciunii poate cauza probleme, si acestea profaneaza. Ceva ce altadata era curat este acum contaminat, stricat, alterat si deformat. Inimile noastre blande, in care au fost semanate seminte bune, au fost umplute de radacinile incapatanate ale otravii distrugatoare si amare. Acesta este motivul pentru care suntem avertizati: "Pazeste-ti inima mai mult ca orice, caci din ea ies izvoarele vietii" (Proverbe 4:23)
Amaraciunea ne tine robi ai pacatului. Din cauza ofenselor nerezolvate vom incerca sa folosim lucrurile de pret ale lui Dumnezeu pentru a ne valida propria persoana, in loc de a-i echipa pe altii. Lucrurile pure si valoroase s-ar putea ca inca sa mai intre in inimile noastre, dar vor fi imediat poluate si denaturate de radacina amaraciunii care locuieste acolo. Harul lui Dumnezeu este in felul aceste transformat in dreptul de a pacatui, in loc de a fi puterea de a umbla in ascultare.

~ Manie-te, dar nu strica totul! de Lisa Bevere~

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Am simtit pe pielea mea, lastarii amaraciunii..Slava Domnului ca i-am depistat la timp. O imbratisare de suflet, din Vrancea!

.✿*E LENA*✿. spunea...

Mulţumesc scumpo...
O seară minunată îţi doresc!
Te pup!