sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Prezent si viitor


"Scrie dar lucrurile, pe care le-ai vazut, lucrurile care sunt si cele care au sa fie dupa ele." (Apocalipsa 1:19)

Pe terasa unui hotel din munti stateau mai multe familii la o petrecere. O indianca trecu prin apropriere si a fost intrebata daca le poate spune ceva din carti. "Da, pot", spuse indianca. "Numaidecat imi aduc cartea.. Cu exactitate va voi spune viitorul din carte." Dupa ce aduse cartea, le spuse: "Mai intai va voi spune cine sunteti." Si incepu sa citeasca: "...Nu este niciun om neprihanit, niciunul macar. Nu este niciunul care sa aiba pricepere. Nu este niciunul care sa caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu..." (Romani 3:10)
"Dupa cum vedeti, starea de acum a domniilor voastre este trista. In ce priveste viitorul exista doua posibilitati: 'Fiul Omului va trimite pe ingerii Sai, si ei vor smulge din Imparatia Lui toate lucrurile, care sunt pricina de pacatuire si pe cei ce savarsesc faradelegea si-i vor arunca in cuptorul aprins; acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor. Atunci cei neprihaniti vor straluci ca soarele in Imparatia Tatalui lor...' (Matei 13:41-43).
Aceasta carte va spune si cum sa scapati de pedeapsa: 'Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.' "
Nimeni nu a indraznit sa o intrerupa pe femeie, care, cu un salut scurt, s-a indepartat de cei de pe terasa.

~Samanta Buna~

2 comentarii:

Miriam spunea...

Da, cu adevărat, doar Biblia ne poate spune cu exactitate lucruri despre trecut, prezent şi viitor!
Fie ca să decoperim tot mai mult dragostea Lui Dumnezeu în rândurile ei!

Cata spunea...

Mi-a placut de indianca aceea.. S-a folosit de momentul potrivit pentru a spune oamenilor adevarul. De-am fi si noi asa intelepti!