vineri, 8 ianuarie 2010

Cugetari de pe Muntele Fericirilor (1)


"Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte." (Matei 7:6)

Domnul Isus Se refera aici la o categorie de oameni care nu au nici o dorinta de a scapa din sclavia pacatului. Deoarece s-au complacut in imoralitate si viciu, firea lor a devenit atat de degradata, incat s-au indentificat cu raul si nu vor sa se desparta de el. In lucrarea lor, slujitorii lui Hristos nu trebuie sa-si permita sa se lase impiedicati de persoane care intentioneaza sa faca din Evanghelie doar un subiect de disputa si de batjocura.
Cu toate acestea, Mantuitorul nu a ignorat niciodata un om care a dorit sa accepte adevarurile pretioase ale cerului, oricat de adanc ar fi fost cufundat sufletul sau in pacat. Pentru vamesi si pentru desfranate, cuvintele Sale insemnau inceputul unei vieti noi. Maria Magdalena, din care au fost alungati sapte demoni, a plecat ultima de la mormantul Mantuitorului si a fost prima persoana pe care Domnul a salutat-o in dimineata invierii Sale. Saul din Tars, unul dintre cei mai inversunati dusmani ai Evangheliei, a devenit Pavel, slujitorul consacrat al lui Hristos. Dincolo de aparenta urii si a dispretului, si chiar dincolo de crima si degradare morala, se poate ascunde un suflet care va fi salvat de harul lui Hristos si va deveni un margaritar in coroana Rascumparatorului.

~ Ellen White~

2 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitări pentru blog. Spor la scris in noul an! Chris http://reflectii.com/

marius spunea...

Daca vrei sa fii un crestin adevarat,cauta sprijin la DOMNUL.
Umbla intotdeauna in adevar si nu in cele neadevarate,caci intr-o zi cel de sus iti va da rasplata.
Pacatul te face sa fii orb pentru credinta.
DOMNUL nu cauta si nu se uita la fata omului sau cite bogatii are,ci se uita la nima fiecaruia si la ce vrea sa faca in viata lui.