- 4 dovlecei
 - 500g sos de rosii
 - 200g branza
 - marar
 - 1 morvov
 - 1 telina mica
 - 1 ardei rosu
 - 1 ceapa
 - 2 catei usturoi
 
Mod de preparare:
- Legumele se curata si se spala.
 - Ceapa si ardeiul se taie cubulete, telina si morcovul se dau pe razatoare.
 - Dovleceii se scobesc iar miezul se va toca si se adauga la celelalte legume.
 - Intr-o oala punem apa la fiert si oparim 3-4 minute dovleceii apoi ii punel la scurs si racit.
 - Punem la calit ceapa, ardeiul, morcovul, telina si cand s-au inmuiat adaugam miezul de dovlecei.
 - Adaugam branza data pe razatoare, mararul tocat. Nu am mai pus sare pentru ca am folosit branza sarata.
 - In vasul termorezistent punel sosul de rosii si usturoiul pisat ( mi-a ramas o lingura de compozitie si am adaugata si pe ea ).
 - Umplem dovleceii si ii asezam in tava.
 - Se dau la cuptor 1h.( 30min acoperiti cu folie sau capac si 30 min descoperiti ).
 - I-am servit calzi cu garnitura de orez tras in unt.
 



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu