Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 4 morcovi mici
- 1 pastarnac
- 2 cartofi mici
- 1 ceapa mica
- unt Lurpak fara sare
- 2 linguri de branzica de casa
- 1 galbenus
- 4 linguri lapte milli 3.5%
Mod de preparare:
- Legumele se curata si se spala.
- Se pune la fiert: morcovii, cartofii, pastarnacul.
- Dovlecelul se da pe razatoarea mare se scurge de apa.
- Intr-o tigaie se pune unt si calim ceapa apoi dovlecelul.
- Dupa ce s-au fiert legumele se dau pe razatoarea mare si apoi le amestecam cu dovlecelul.
- Ungem un vas termorezistent cu un apoi asezam compozitia de legume, branzica de casa.
- Separat intr-un bol amestecam un galbenus cu laptele apoi il turnam peste compozitie, amestecam si dam la cuptor 30 min,
Reteta pentru bebei de 7luni+
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu