Ingrediente:
- 100g orez
- 1 ardei kapia
- 1 fir de ceapa verde
- 1 dovlecel
- unt
- Orezul se clateste apoi se pune la fiert.
- Legumele se spala. Ceapa verde si ardeiul se taie marunt, dovlecelul se curata si se da pe razatoarea mare apoi se stoarce de zeama.
- Punem intr-o tigaie untul la topit apoi calim legumele in el.
- Adaugam orezul fiert si condimentam cu sare dupa gust.
- Merge de minune ca si garnitura la ciupercile umplute cu branza si marar.
3 comentarii:
Spune-mi eşti de meserie bucătar?
LA MULŢI ANI, Octavia, mulţi şi binecuvântaţi!
La multi ani d-na Elena!
De meserie acum sunt mamica :D dar trebuie sa si papam nu? imi place sa improvizez la bucatarie :D cand ma lasa piciu :D
Aha, deci ai devenit expertă :)
Trimiteți un comentariu