Ingrediente:
- 1/2 bagheta (15 felii)
- 2 rosii
- 3 linguri ulei masline
- oregano, busuioc (uscate am folosit)
- sare
- 7 catei de usturoi 4 in compozitia cu rosiile si 3 la bagheta
Mod de preparare:
- Intr-un bol punem uleiul de masline, usturoiul taiat marunt, mirodeniile, rosiile. Compozitia rezultata o lasam la marinat cel putin o ora.
- Se taie felii subtiri bagheta.
- Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o bagam la cuptor 5 min.
- Scoatem din cuptor si frecam fiecare felie cu usturoi.Bagam iar la cuptor 5 min.
- Apoi am pus cate o lingurita de suc rezultat de la rosii,ulei, usturoi si mirodenii, bagam iar la cuptor.
- La final scoatem si ornam fiecare felie cu compoziltia facuta si le bagam 5 min la cuptor sa se inmoaie rosiile putin (nu sunt rosii de sezon ).
S-a mancat asa de repede de uitasem sa fac poze, noroc ca mi-am amintit la ultima !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu