Ingrediente:
- 4 cartofi
- 4 dovlecei
- 200 g branza
- 100g cascaval
- 1 legatura marar
- 1/2 ardei kapia
- 1 bucata dintr-un praz
- ulei
- 1 ceasca apa
Mod de preparare:
- Legumele se spala, se curata si se taie cubulete.
- Intr-un vas termorezistent punem putin ulei apoi asezam legumele si adaugam ceasca de apa (legumele vor lasa si ele apa).
- Dam la cuptor vasul acoperit pentru 30 min la foc potrivit. Scoatem vasul amestecam legumele si bagam iar la cuptor pentru 30 min.
- Scurgem sucul lasat de legume si bagam vasul descoperit la cuptor pentru 10 min.
- Separat radem branza, cascavalul si tocam mararul.
- Scoatem vasul din cuptor adaugam compozitia de branza si marar (oprim putin cascaval pt final), amestecam toata compozitia incet, adaugam cascavalul ramas si bagam 15 min la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu