sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Ciuperci umplute cu branza si marar


Ingrediente:

  • 12 ciuperci 
  • 150g branza de oaie sarata
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura smantana
  • 100 g cascaval 
Mod de praparare:
  • Ciupercile se spala si li se scot codite, se pun la scurs.
  • Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le bagam la cuptor 15 min pentru a se inmoia, lasa apa si o vom arunca si scoatem ciupercile pe hartie de bucatarie.
  • Branza o dam pe razatoarea mica, mararul si ceapa verde le tocam marunt. 
  • Le amestecam toate impreuna cu o lingura de smantana.
  • Umplem ciupercile si punem cascaval ras pe ele.
  • Le bagam 20-25 min la cuptor.
  • Vasul termorezistent nu l-am uns cu nimic.
  • Se pot servi calde sau reci ca si aperitiv.


Revin cu o garnitura pentru aceste ciuperci gustoase!

Un comentariu:

elena marin-alexe spunea...

Delicios. Am făcut şi eu. Place mult. Fii binecuvântată!