Ingrediente:
- 12 ciuperci
- 150g branza de oaie sarata
- 1 legatura de marar verde
- 1 fir de ceapa verde
- 1 lingura smantana
- 100 g cascaval
Mod de praparare:
- Ciupercile se spala si li se scot codite, se pun la scurs.
- Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le bagam la cuptor 15 min pentru a se inmoia, lasa apa si o vom arunca si scoatem ciupercile pe hartie de bucatarie.
- Branza o dam pe razatoarea mica, mararul si ceapa verde le tocam marunt.
- Le amestecam toate impreuna cu o lingura de smantana.
- Umplem ciupercile si punem cascaval ras pe ele.
- Le bagam 20-25 min la cuptor.
- Vasul termorezistent nu l-am uns cu nimic.
- Se pot servi calde sau reci ca si aperitiv.
Revin cu o garnitura pentru aceste ciuperci gustoase!
Un comentariu:
Delicios. Am făcut şi eu. Place mult. Fii binecuvântată!
Trimiteți un comentariu