- 500g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- 3 oua
- 180g unt/margarina rama
- 180g zahar
- 1 varf de sare
- nutela pt umplutura
- zahar pudra
Mod de preparare:
- Faina se cerne intr-un castron mare, se adauga praful de copt.
- Intr-un bol se amesteca untul cu zaharul,vanilile, ouale.
- Se toarna peste faina si se framanta.
- Se portioneaza coca in 2 bile.
- Se intinde pe masa de lucru cu ajutorul unui sucitor.
- Cu forma pt ravioli se decupeaza cercuri groase cca. jumatate centimetru.
- Se pun in forma intoarsa de ravioli (cea zimtata) se pune umplutura si se inchid.
- Se dezlipesc usor si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
- Se dau la cuptor la foc potrivit (pe gaz) 20 minute.
- Mi-au iesit 33 bucati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu