miercuri, 22 aprilie 2015

Tarta cu cartofi si dovlecei


Ingrediente:

  • 4 cartofi mici
  • 3 dovlecei
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g cascaval
  • 50g branza sarata
  • marar
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri faina sau pesmet
Mod de preparare:
  • Legumele se spala, se curata, se spala.
  • Cartofii si dovlecelul se taie felii subtiri.
  • Ceapa, ardeiul si mararul se taie marunt.
  • Intr-un vas punem: cascavalul si branza razuite, ardeiul,ceapa, mararul, faina/pesmetul, le amestecam.
  • Forma de tarta o ungem cu unt.Asezam un strat de cartofi, unul de dovlecei, unul de branzeturi cu legume.si continuam pana ne terminam.
  • Intr-un bol batem ouale cu laptele si il turnam peste tarta.
  • Se acopera cu o folie si se da la cuptor 1h. spre final descoperim forma sa se rumeneasca frumos deasupra.


Sfatul meu e sa fierbeti cartofi putin inainte.

Niciun comentariu: