Ingrediente:
- 4 cartofi mici
- 3 dovlecei
- 1 ardei rosu
- 1 legatura ceapa verde
- 100g cascaval
- 50g branza sarata
- marar
- 2 oua
- 2 linguri lapte
- 2 linguri faina sau pesmet
Mod de preparare:
- Legumele se spala, se curata, se spala.
- Cartofii si dovlecelul se taie felii subtiri.
- Ceapa, ardeiul si mararul se taie marunt.
- Intr-un vas punem: cascavalul si branza razuite, ardeiul,ceapa, mararul, faina/pesmetul, le amestecam.
- Forma de tarta o ungem cu unt.Asezam un strat de cartofi, unul de dovlecei, unul de branzeturi cu legume.si continuam pana ne terminam.
- Intr-un bol batem ouale cu laptele si il turnam peste tarta.
- Se acopera cu o folie si se da la cuptor 1h. spre final descoperim forma sa se rumeneasca frumos deasupra.
Sfatul meu e sa fierbeti cartofi putin inainte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu