Ingrediente:
- 1 vanata
- 2 rosii
- 3 catei usturoi
- 1 ceasca sos de rosii
- oregano, busuioc, dafin, sare, ulei, zahar
- mozzarella, cascaval
Mod de preparare:
- Se spala bine vanata. Se taie felii groase se presara sare pe ambele parti si se aseaza pe servetel de bucatarie si se acopera tot cu servetel pt a absorbi apa.
- Usturoiul, rosiile se taie marunt si se pun in tigaie. Adaugam sosul de rosii,amestecam bine, condimentam cu oregano, busuioc, zahar, dafin.
- Vinetele le ungem cu ulei amestecat cu condimente(oregano si busuioc) pe ambele parti si le punem intr-o tava tapetata cu hartie si le dam la cuptor 20min.
- Le scoatem, le intoarcem pe partea cealalata si adaugam sosul de rosii, mozzarella, cascaval si le mai bagam la cuptor pt cca.5-10 min cat sa se topeasca branzeturile.
- Le-am servit calde alaturi de orez tras in unt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu