sâmbătă, 2 mai 2015

Cartofi umpluti cu sunca,branza si legume


Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 felii sunca
  • 1 cub unt
  • 1 bucatica de branza
  • 4 linguri lapte
  • parmezan pt decor
  • sare, piper
Mod de preparare:
  • Cartofii se spala bine si se pun in cuptor la copt cca.1h.
  • Intr-o tigaie topim untul, adaugam ceapa verde,ardeiul si le calim.
  • Separat prajim putin sunca.
  • Cand sunt copti cartofii ii lasam sa se racoreasca cat sa ii putem tine in mana, ii scobim, miezul il punem intr-un castron, adaugam ardeiul cu ceapa calite, sunca, branza maruntita, sare, piper si laptele fierbinte.
  • Amestecam bine si umplem cartofii.
  • II dam la cuptor pt 15 minute.


Niciun comentariu: