marți, 26 mai 2015

Prajitura crumble cu dulceata de visine


Ingrediente:

  • 140g faina
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 85g fulgi ovaz
  • 100g zahar brun
  • 110 g unt 
  • 1/2 fiola esenta vanilie
  • un borcan dulceata visine
Mod de preparare:
  • Pune-ti intr-un castron mai mare toate ingredientele. Untul rece si taiat marunt. Le amestecati cu mana pana devine o compozitie nisipoasa.
  • Tapetati o tava mica (cca.30x20) cu hartie de copt.
  • Pune-ti 2/3 din compozitie, apasati cu mana sa fie totul ca un blat la acelasi nivel.
  • Intinde-ti dulceata care sa nu fie lichida.Apoi sfaramitati restul de compotie deasupra si apasati putin.
  • Se da la cuptor 30 min la foc potrivit.
  • Se lasa la racit apoi se taie. Mi-a iesit 14 bucati.


Niciun comentariu: