Ingrediente:
- 140g faina
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita sare
- 85g fulgi ovaz
- 100g zahar brun
- 110 g unt
- 1/2 fiola esenta vanilie
- un borcan dulceata visine
Mod de preparare:
- Pune-ti intr-un castron mai mare toate ingredientele. Untul rece si taiat marunt. Le amestecati cu mana pana devine o compozitie nisipoasa.
- Tapetati o tava mica (cca.30x20) cu hartie de copt.
- Pune-ti 2/3 din compozitie, apasati cu mana sa fie totul ca un blat la acelasi nivel.
- Intinde-ti dulceata care sa nu fie lichida.Apoi sfaramitati restul de compotie deasupra si apasati putin.
- Se da la cuptor 30 min la foc potrivit.
- Se lasa la racit apoi se taie. Mi-a iesit 14 bucati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu