- 400g biscuiti digestivi
- 150g unt topit
Ingrediente crema:
- 600g crema de branza (Pilos-Lidl)
- 500 ml frisca lichida Meggle
- 150g zahar pudra
- 100 ml apa rece
- 100 ml lapte fierbinte
- 20g gelatina
- semintele de la o pastaie de vanilie
- 200g capsuni + 1 lingura zahar
- 200g afine + 1 lingura zahar
Ingrediente jeleu:
- 200 g capsuni congelate
- 2 linguri zahar
- 100 ml apa
- 1 plic gelatina
- 200 g afine congelate
- 100 ml apa
- 10g gelatina
- 2 linguri zahar
Mod de preparare:
- Am urmat toti pasii din video. Cand am terminat de facut crema am impartito in doua parti.
- Capsunile si afinele le-am pregatit ca pt jeleul de la final dar fara gelatina, le-am racit apoi l-am amestecat cu crema. Au iesit doua creme un roz deschis si un mov.
- Am scos blatul de la frigider si am inceput sa pun crema zebra pe rand cate o culoare cu ajutorul unui polonic.
- Am dat tortul la frigider iar peste cateva ore am pregatit jeleul iar in 2 culori si am urmat aceeasi pasi ca la crema. Apoi am dat la frigider peste noapte.
- Din pacate crema nu s-a mai vazut zebra...s-au unit culorile :D.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu