Ingrediente pt 12 briose:
- 210g faina
- 200g zahar
- 180ml ulei
- 160ml lapte
- coaja rasa de la o lamaie
- 4 linguri de mac
- 5 linguri suc de portocale/lamaie
- 1 lingurita praf de copt
- 1 varf de lingurita de sare
- 1 ou
- 1 esenta de vanilie
Mod de preparare:
- Intr-un castron mare cerneti faina cu sarea si praful de copt. Adaugati zaharul si amestecati cu o spatula.
- In alt castron amestecati ingredientele lichide: oul, uleiul, laptele, sucul de portocale si coaja de lamaie.
- Turnati compozitia lichida peste faina si omogenizati cu un tel, sa nu fie cocoloase.
- Adaugati semintele de mac si omogenizati.
- Se pun in hartiile/forme de silicon in tava pt briose.
- Se dau pentru 20-25 min la cuptorul preincalzit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu