Ingrediente:
- 2 oua
- 1/2 cana lapte
- 1/2 cana ulei
- 1 cana zahar
- 2 cani faina
- 1/2 plic praf de copt
- esenta de vanilie
- 1 praf de sare
- 2 linguri cacao/karob
- 2 linguri lapte
- masuram cu aceeasi cana
Mod de preparare:
- Se mixeaza ouale cu sarea pana isi tripleaza volumul.
- Adaugam zaharaul treptat si mixam.
- Adaugam laptele, uleiul si mixam dupa fiecare,
- La final adaugam faina impreuna cu praful de copt si amestecam cu o spatula.
- Impartim compozitia in doua, una ramane simpla iar in cealalta adaugam cacaua/karob amestecat cu laptele.
- Tapetam o tava cu hartie de copt si cu o lingura punem pe rand compozitia alba si o lingura compozitia neagra pana terminam.
- Dam la cuptor pt cca.30-40 min sau pana trece testul scobitorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu