sâmbătă, 14 martie 2015

Cheesecake capsuni fara coacere


Ingrediente blat:

  • 400g biscuiti digestivi
  • 150g unt topit
Ingrediente crema:
  • 600g crema de branza (Pilos-Lidl)
  • 500 ml frisca lichida
  • 150g zahar pudra
  • 100 ml apa rece
  • 100 ml lapte fierbinte
  • 20g gelatina
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 100g capsuni proaspete de pus in crema
Ingrediente jeleu:
  • 300 g capsuni congelate
  • 100 ml apa
  • 10g gelatina
  • 3 linguri zahar

Scoateti tortul cu jumatate de ora inainte sa scoateti inelul formei de tort...am intampinat probleme, s-a lipit crema de margini...cu un cutit fierbinte(tinut sub jetul de apa calda si sters) am desprins usor marginile apoi am incercat sa nivelez .

Reteta video pas cu pas:

Niciun comentariu: